Fehérvár: három nagy álma megvalósulását reméli Nikolics

Vágólapra másolva!
2020.08.11. 14:08
null
Nikolics Nemanja szerelést igazít – jöhet a bevetés! (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB I hétvégi rajtja alkalmából Nikolics Nemanja hosszú interjút adót klubja, a Mol Fehérvár FC hivatalos honlapjának, és többek között arról beszél, hogy három nagy álma valóra váltására készül a következő két évben.

 

„Három nagy álmom van – idézi a molfehervar.hu a nemrégiben csapatkapitánnyá megválasztott Nikolics Nemanját. – Magyar Kupát szeretnék nyerni a Vidivel, mert nekem az még hiányzik a gyűjteményemből. Emellett szeretném azt a csodát átélni, amit a Legia Varsóval egyszer már átélhettem, nevezetesen, hogy pályára léphessek a Bajnokok Ligája csoportkörében. Ehhez ugye nyilván bajnokságot is kell nyerni. A harmadik pedig, hogy megszerezzem azt a tizenkilenc gólt. Két évem van minderre, nem tudom elképzelni azt, hogy ne sikerülne.”

Ami a 19 gólt illeti: ennyi választja el Nikolicsot attól, hogy utolérje Szabó Józsefet, a fehérváriak történetének legeredményesebb labdarúgóját.

„Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék erre. Ugyanakkor nem szabad, hogy ez motiváljon, hiszen a legfontosabb az, hogy a csapat sikeres legyen. A sikerhez viszont én gólokkal, gólpasszokkal tudok hozzájárulni, szóval, ha sikeres lesz a csapat, akkor jönni fognak a gólok is, és akkor beteljesülhet az egyik legnagyobb álmom. Azért jöttem haza, hogy az i-re feltegyem a pontot.”

Szabó, a hetvenes-nyolcvanas évek kiváló csatára 111 bajnoki gólt szerzett a fehérvári csapatban, Nikolics 92-nél jár.

A Fehérvár a ZTE vendégeként kezdi a bajnokságot szombat este.

A TELJES INTERJÚ IDE KATTINTVA OLVASHATÓ EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik