Fehérvár: francia utánpótlás-válogatott játékos jöhet 1 millióért – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.01.11. 11:30
null
Lyes Houriért 1 millió eurót sem sajnálna kifizetni a Mol Fehérvár? (Fotó: AFP)
Romániai sajtóértesülések szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC szerződtetheti Lyes Hourit, az FC Viitorul játékosát.

 

Mint azt a prosport.ro írja, Gheorghe Hagi, a Viitorul vezetőedzője a télen megválhat egyik legjobbjától, Lyes Houritól, a „Bűvésznek” becézett, 23 esztendős francia utánpótlás-válogatott középpályástól. A portál úgy tudja, hogy a marokkói állampolgársággal is rendelkező játékosért bejelentkezett a Mol Fehérvár, amely állítólag 1 millió eurót sem sajnálna kifizetni Houriért.

A prosport.ro hozzáteszi: a futballista már el sem utazott csapatával a törökországi edzőtáborba, nehogy összeszedjen valamilyen sérülést, s Houri ügynökei azon fáradoznak, hogy létrejöjjön a Mol Fehérvár és a Viitorul között az egyezség.

Lyes Houri 2018 nyarán ingyen szerződött a román klubhoz, korábban futballozott többek között a Valenciennes B-ben, az SC Bastiában, a Roda JC-ben és a Lens B-csapatában is – értékét a transfermarkt.de piaci portál 1 millió euróra becsüli. 2012 és 2015 között a francia U16-os, U17-es és U19-es válogatottban lépett pályára.

A Mol Fehérvár átigazolási híreket nem kommentál.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Nikolics Nemanja(Chicago Fire – Egyesült Államok, szabadon, igazolható), Lyes Houri (francia-marokkói, FC Viitorul – Románia)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Anel Hadzic (bosnyák, Bp. Honvéd), Danilo Pantics (szerb, a Chelsea-től szerepel kölcsönben)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik