DVTK: újabb egyeztetések a diósgyőri stadion ügyében

Vágólapra másolva!
2015.03.06. 09:30
null
Az új stadion látványterve
A héten a miskolci városházán újabb egyeztetést tartottak az új diósgyőri labdarúgó-stadion ügyében.

 

„A miskolci városházán szerdán egyeztetést tartottak, amelynek fő témája a DVTK és a MVSC labdarúgópályáinak megújítása volt, és minden érintett személy részt vett a stadionrekonstrukciós projekt teljes munkafázisának megbeszélésén” – idézi a boon.hu Sebestyén Lászlót, a Fidesz miskolci elnökét, aki az egyik internetes közösségi oldalon számolt be a hírről.

A Borsod Online hozzáteszi, hogy a megbeszélésen nem volt ott a stadionépítési projekt új vezetője, a kormánybiztosi rangban lévő Fürjes Balázs, ám az egyeztetések nélküle is eredményesek voltak.

Konkrét részletek a találkozóról nem láttak napvilágot, de ez a tárgyalás is mutatja, hogy az előkészítés folyamatban van, és az előzetes tervek szerint még ebben a hónapban ismertetni fogják a szurkolókkal az építkezés ütemtervét is. A korábban megjelent részletes tervekről itt olvashat!

A DVTK-nál egyébként nem csak új stadion épül, még a tavasszal elkezdődnek azok a munkálatok, amelyek keretében 2.3 milliárd forint értékben utánpótlásképző létesítmények épülnek a diósgyőri sportligetben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik