DVTK: új seprű, Jennert kitették a keretből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 19:02
null
Jenner hat meccsen lépett pályára a DVTK-ban,<br />összesen 168 percet töltött a pályán.<br />Egy gólpasszt adott (Fotó: Szabó Miklós)
Kikerült a DVTK első csapatának keretéből Julian Jenner, miután a Diósgyőr holland labdarúgója fegyelmi vétséget követett el. A szombati Pápa elleni mérkőzésre a felkészülést nélküle folytatja a miskolci együttes – írja a dvtk.eu.

„Julian Jenner a szerdai edzést érthetetlen módon otthagyta, majd bement az öltözőbe. – mondta el Vitelki Zoltán, akit kedden neveztek ki a DVTK vezetőedzőjének, megbízatása a szezon hátralévő öt bajnokijára szól. – Nem történt olyan eset, amely ezt indokolta volna. Ahogy a szerdai sajtótájékoztatón is és az öltözőben is elmondtam, nekem olyan játékosokra van szükségem, akik előreviszik a csapatot. Úgy gondolom, hogy az ilyen fajta viselkedés semmikor, semmilyen formában nem engedhető meg. Julian Jenner a továbbiakban nem tagja a DVTK első csapata keretének. Az ügyet részemről lezártnak tekintem, nem kívánok vele a továbbiakban foglalkozni, készülünk a szombati mérkőzésre.”

A ferencvárosiak egykori légiósa, Jenner a szezon közben, október végén tért vissza az NB I-be, és szerződött a DVTK-hoz. A 31 éves szélső azt megelőzően mintha már a civil életre készült volna, volt holland klubjánál, a Vitesse-nél dolgozott edzőként. A kihagyás nyomott hagyott a fizikumán, Tomiszlav Szivics sokáig nem számíthatott rá. Amikorra viszont utolérte magát és a társait, akkor megsérült. Szivics a nyilvánosság előtt ismerte el: hibát követtek el, amikor szerződtették a hollandot. A feszültség a holland körül azt követően csak kicsit oldódott, a napokban Árki Gábor is éles kritikával illette a Jenner teljesítményét és a munkához való hozzáállását.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik