DVTK: továbbra sem készül az első kerettel a két légiós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.17. 15:04
Mivel a hazai átigazolási időszak a múlt héten lezárult, és a legtöbb európai piacon sem lehet már átigazolni, a DVTK-nál az első kerettől száműzött Miroszlav Grumics, Senad Husic párosnak erősen korlátozottak a lehetőségei a klubváltásra. A két játékos helyzetéről a diósgyőri klubtól kértünk tájékoztatást.

A DVTK sajtóosztályától megtudtuk, a szerb Miroszlav Grumics és a bosnyák Senad Husic helyzetében nincs változás. Továbbra is a Diósgyőr labdarúgói, de jelenleg nem tagjai az első keretnek, nem edzenek együtt Egervári Sándor vezetőedző csapatával.

Amennyiben megfelelő ajánlat érkezik értük, távozhatnak. Más kérdés, hogy Európában már csak néhány országban van nyitva a piac, így például Csehországban (február 21-ig), Romániában február 22-ig), Oroszországban (február 26-ig), Szlovákiában (február 28-ig), Bulgáriában és Lengyelországban (február 29-ig), valamint Ukrajnában (március 1-ig). Az ezen a télen nagyon népszerű kínai piac pedig február 26-án zár.

Ezekből az országokból még remélhet ajánlatot a két játékos, akik közül a bosnyák védő, Husic ősszel csak négy meccsen játszott az NB I-ben, míg a szerb csatár, Grumics 13 bajnokin két gólt szerzett az idényben.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Bősz Levente, Takács Tamás (szerbiai, DVSC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:Miroszlav Grumics (szerb), Senad Husic (bosnyák)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik