DVTK: Szivics egyet kért, ne igazoljanak a YouTube-ról

Vágólapra másolva!
2015.02.25. 19:42
Szerdán megtartotta a tavaszi idény előtti szurkolói ankétjét a DVTK labdarúgócsapata. Tomiszlav Szivics vezetőedző súlyos gondokkal küszködik a középhátvéd posztján, az újonnan igazolt Kovács Gábor bevetésére is várni kell még.

„Nehéz helyzetbe kerültünk, mert sok az EU-n kívüli játékos, nekünk magyart kellett volna hozni. Magyar belső védő azonban nem nagyon van a piacon. Kovács Gábort és Balogh Bélát szerettem volna, de Baloghot nem engedték el Pécsről. Jelenleg Szalai és Alves a két legjobb középső védő a világon, mert nincs más” – felelte szurkolói kérdésre válaszolva az igazolásokról és a hátvédsor helyzetéről Tomiszlav Szivics, akit a DVTK hivatalos Twitter-csatornája idézett. A két említett középső védő ráadásul betegséggel küszködik...Tomiszlav Szivics, akit a DVTK hivatalos Twitter-csatornája idézett. A két említett középső védő ráadásul betegséggel küszködik...

„A klub szempontjából jó döntés volt Elek Ákos és Kádár Tamás eladása, de meg fogjuk oldani a pótlásukat. Már a nyárra is figyelünk, hogy kit hozhatunk a magyar bajnokságból. Csak azt kértem a vezetőktől, ne igazoljanak a YouTube-ról” – tette hozzá.

Árki Gábor sportigazgató elmondta, hogy Gosztonyi András szerződésének meghosszabbításáról a DVTK és a játékos 2014 szeptembere óta egyeztet, a klub megegyezésre törekszik. Tomiszlav Szivics szerződésének meghosszabbításáról szintén tárgyalnak.

A diósgyőri sérültek közül Egerszegi Tamás a héten is megpróbált ismét tréningezni, de nem tudott még edzésbe állni, Julian Jennert pedig sérülésén kívül betegség is kínozza. A holland támadó középpályás hazájában szeretné folytatni a rehabilitációt, és hivatalos, nyilvános Facebook-oldalán panaszkodott, hogy a DVTK nem segít neki nehéz helyzetében.

Az újonnan igazolt Kovács Gábor rehabilitációja még tíz napig tart – Árki Gábor elmondta, hogy tudtak a sérüléséről, de elsőre három-négy napos gyógyulást prognosztizáltak az orvosok. A középhátvéd eltiltása miatt mindenképpen lemaradt volna az első tavaszi fordulóról.

Ha a DVTK a szezon végén kvalifikálja magát európai kupába, akkor Debrecenben vagy Nyíregyházán játszaná mérkőzéseit. A DVTK Stadion rekonstrukciója alatt a diósgyőriek vagy Miskolcon maradnak más pályán, vagy Mezőkövesdre viszik el hazai mérkőzéseiket – a végső szót az MLSZ mondja ki.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Koman Vladimir (szabadon igazolható volt, legutóbb FK Krasznodar, onnan kölcsönben FK Ural – Oroszország), Kovács Gábor (Paks), Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz – Ciprus, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók:Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Kádár Tamás (Lech Poznan – Lengyelország), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Bori Gábor (Vasas), Csirszki Martin (Szolnok), Szabó Balázs (Soproni VSE)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik