DVTK: szerződést bontottak a szerb kapussal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2014.12.19. 10:45
Az NB I-ben harmadik helyen telelő DVTK szerződést bontott az őszi szezon közben szerződtetett szerb labdarúgóval, Nenad Rajiccsal.

 

„Akkor jött, amikor szükségünk volt egy kapusra, mert Antal Botondot kiállították, Ivan Rados pedig megsérült – mondta az Észak-Magyarországnak Tomiszlav Szivics, a diósgyőriek vezetőedzője. – Azt hiszem, szép gesztus volt tőle, hogy bevállalta azt, hogy visszajön hozzánk, holott tudta, hogy ha ezek az emberek visszatérnek, akkor nem igazán fog játszani.”

A boon.hu beszámolt arról, hogy a szakember Kecskeméten találkozott Árki Gábor sportigazgatóval, a téma nem a tréner szerződéshosszabbítása volt, hanem a játékoskeretben történő esetleges változások.

Ezek szerint a szeptember közepén szerződtetett dél-koreai Kim Ho Jung tavasszal már bevethető lesz – ősszel adminisztrációs hiányosságok miatt nem játszhatott, de ez a következő hetekben megoldódhat –, míg a klubnál magyar és külföldi játékosok egyaránt képben vannak, akiket télen szerződtethetnek.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Hidi Patrik (Honvéd)
Távozók: Nenad Rajics (szerb, ?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Bori Gábor, Csirszki Martin, Debreceni András (érdeklődnek iránta: Honvéd, Újpest), Elek Ákos (érdeklődnek iránta: külföld, Ferencváros), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan – Lengyelország), Szabó Balázs

 

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek