DVTK: napokon belül bejelentik, ki az új vezetőedző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.06. 09:13
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója, Benczés Miklós a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elárulta: megtalálták már Horváth Ferenc utódját, a bejelentésre ugyanakkor még néhány napot várni kell.

Mint korábban megírtuk, múlt héten a miskolci klub vezetősége felmentette a vezetőedzői feladatok ellátása alól Horváth Ferencet. Bár az új vezetőedzővel már megszületett a megállapodás, a hivatalos bejelentésre csak néhány nap múlva kerül sor. Mint korábban megírtuk, múlt héten a miskolci klub vezetősége felmentette a vezetőedzői feladatok ellátása alól Horváth Ferencet. Bár az új vezetőedzővel már megszületett a megállapodás, a hivatalos bejelentésre csak néhány nap múlva kerül sor.

„Megvan az új vezetőedzőnk, csütörtökre tervezzük a bejelentést” – árulta el Benczés Miklós sportigazgató, aki a Bódog Tamás érkezéséről szóló híreket nem kívánta kommentálni.

„Nagyon sok információ eljutott hozzánk a hírekből, amíg nem történik meg a bejelentés, addig nem szeretnék ezekkel foglalkozni.”

A teljes beszélgetés

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik