DVTK: Legalább elmondta, mit gondol rólam - Jenner Szivicsről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.28. 08:53
null
Egyelőre kérdés, láthatjuk-e még Jennert DVTK-mezben, <br />a szélső mindenesetre játszani szeretne (Fotó: Szabó Miklós)
Mint beszámoltunk róla, Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szélsője Facebook-oldalára azt írta, csalódott, hogy a klub nem segít neki a sérülésében, erre Tomiszlav Szivics, a diósgyőriek vezetőedzője úgy reagált, hibáztak, amikor szerződtették a hollandot. Jenner ennek ellenére visszatérne, mivel véleménye szerint nem a megsértődés a helyes reakció.

„Hallottam edzőnk véleményét – mondta a 31. születésnapját szombaton ünneplő Jenner a Nemzeti Sportnak. – Nem estek jól a szavai, de elfogadom a kritikát. Legalább elmondta, mit gondol rólam. Sokan biztosan megsértődnének, és duzzogva nyalogatnák a sebeiket hetekig, de én tudom, mi a dolgom. Csütörtökön és pénteken Budapesten jártam egy specialistánál, és a kezeléseket követően máris sokkal jobb a térdem. Ha minden jól alakul, már hétfőn újrakezdhetem az edzéseket a csapattal.”

A holland szélső elszántan mondta, hogy a tervei szerint már a tavaszi második fordulóban, a Kecskemét elleni bajnokin számíthat rá Tomiszlav Szivics.

„Reményeim szerint addigra teljesen tünetmentes leszek – folytatta a futballista. – Sajnos az izmaim túl feszesek, ez okozza a problémát. De nem akkora a baj, mint azt sokan leírták. Bolond az, aki azt gondolja, hogy azért jöttem Diósgyőrbe, hogy a lelátón vagy a kispadon üldögéljek. Egy fenét! Játszani szeretnék, cselezni, gólokat lőni…”

Julian Jenner 2012-ben érkezett Magyarországra, lendületes futballjának köszönhetően a szurkolók egyik kedvence lett. Diósgyőrbe október végén szerződött, miután azon gondolkodott, hogy felhagy a profi labdarúgással, és edzőként dolgozik tovább. A DVTK segítő kezet nyújtott a labdarúgónak, a megszerzését követően a Győr elleni bajnokin kezdőként be is mutatkozott új együttesében, az más kérdés, hogy fél óra elteltével erőnléti okokra hivatkozva lecserélték. A szezonban később a Nyíregyháza s az MTK ellen csereként állt be – ki tudja, mikor következik a negyedik diósgyőri fellépés…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik