DVTK: Kovács G. ára irreális, Szivics kívánsága Balogh B.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 07:46
null
Szivics egyvalamit biztosan szeretne: egy védőt a távozó Kádár Tamás helyére (Fotó: Szabó Miklós)
Pénteken ír alá a lengyel élvonalbeli Lech Poznan labdarúgócsapatához a DVTK válogatott védője, Kádár Tamás – de kivel pótolnák a diósgyőriek a középhátvédet?

„Nem könnyű, de mindent megpróbálunk – mondta Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője a Nemzeti Sportnak. – Az is gondot jelent, hogy Kádár Tamással és a Kínába szerződő Elek Ákossal nemcsak két kiváló futballistát, hanem két csapatkapitányt, vezéregyéniséget is veszítettünk. Egyelőre két belső hátvéd szerepel a keretben, Szalai Vilmos és a brazil William Alves, míg a szélső védő Eperjesi Gábort csupán kipróbáltam a védelem tengelyében. Igencsak kockázatos lenne, ha mindössze két középső védővel vágnánk neki a tavasznak.”

A diósgyőri szakvezető elárulta, Kovács Gábor megszerzéséről már letett, Balogh Bélát pedig szívesen látná a csapatában.

„Bár valóban szó volt arról, hogy a paksiak hátvédjét, Kovács Gábort Diósgyőrbe csábítjuk, a két klub sajnos nem tudott megegyezni, mert a paksi vezetők irreális kivásárlási összeget szabtak meg. Az én kívánságom volt, hogy szerezzük meg a pécsi Balogh Bélát, akivel Magyar Kupát nyertünk a Kecskeméttel, ráadásul akkor ő volt a csapatkapitány... Hangsúlyozom, lehetőségeink szerint igazolnunk kell védőt.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz – Ciprus, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Balogh Béla (PMFC), Hudák Dávid (Slovan – Szlovákia), Kovács Gábor (Paks)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Soproni VSE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik