DVTK: Horváth Ferenc leadta a feketelistát, többen távozhatnak

Vágólapra másolva!
2016.12.30. 07:48
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK sportigazgatója a klub honlapjának beszélt a télen várható változásokról.

„Vannak olyan játékosok, akiket Horváth Ferenc megnevezett, hogy nem szeretne velük dolgozni a jövőben – árulta el Benczés Miklós. – Ezeknek a labdarúgóknak igyekszünk csapatot találni, ez is egy fontos feladat. Továbbá megnevezett a vezetőedzőnk olyan futballistákat is, akiket szeretne tavasszal Diósgyőrben látni, akik számára erősítést jelentenek.” Benczés Miklós. – Ezeknek a labdarúgóknak igyekszünk csapatot találni, ez is egy fontos feladat. Továbbá megnevezett a vezetőedzőnk olyan futballistákat is, akiket szeretne tavasszal Diósgyőrben látni, akik számára erősítést jelentenek.”

„Minden tőlünk telhetőt megteszünk az átigazolási időszakban, hogy megerősítsük a csapatot. Érkezhet a klub számára megfontolandó ajánlat egy játékosért, de szeretnénk megőrizni a már említett állandóságot is. Ha egy játékos elvágyódik és egy ajánlat a klub számára is előnyös, akkor adódhat úgy, hogy ezt meg kell lépnünk. Nagyon fontos azonban, hogy ne történjen még egyszer olyan, mint tavaly nyáron, hogy túl sok távozót kelljen pótolnunk.”

A Benczés Miklóssal készült teljes interjút ide kattintva olvashatják el!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Fülöp István (romániai, FC Botosani – Románia)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Bognár István (Ferencváros), Elek Ákos

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik