DVTK: Hibáztunk, amikor idehoztuk - Szivics Jennerről

Vágólapra másolva!
2015.02.26. 17:07
null
Ilyen felvezetés után aligha Jennerre (balra) épül tavasszal a DVTK (Fotó: Szabó Miklós)
A véleményét mindig karakánul megfogalmazó Tomiszlav Szivics ezúttal sem kertelt. Az ősszel érkező Julian Jenner szerződtetéséről annyit jegyzett meg: hiba volt. Eközben a DVTK holland labdarúgója Budapesten járt kezelésen, és bízik a mielőbbi visszatérésben.

 

JENNER VISSZATÉRNE, BUDAPESTEN GYÓGYKEZELIK
„Fantasztikus kezelést kaptam egy budapesti specialistától, úgy érzi, hogy jó esély van a gyors visszatérésre... Azt mondta a doki, hogy még pár kezelés, és készen állok” – üzent Julian Jenner a sorsa után érdeklődő miskolci drukkereknek.

„Aki dolgozik, hibázik, mi is hibáztunk akkor, amikor őt idehoztuk – nyilatkozta a holland szélsőről a DVTK vezetőedzője a minap.hu-nak. – Nekem az a saját véleményem, mutassa meg, hogy ez nem így van. Most hol fog gyógyulni? Először volt beteg, utána sérült. Nincs időm ilyenekkel foglalkozni.”

Az előzményről annyit tudni, hogy a korábbi FTC-játékos – akinek ferencvárosi időszakában is akadt több fegyelmi ügye – saját Facebook-oldalán írt arról, hogy makacs sérülése miatt engedélyt kért a Hollandiába utazásra, ahol szakorvos segíthetne neki a gyors rehabilitációban. Elmondása szerint egyelőre nem kapott rá engedélyt.

Jenner október végén szerződött a DVTK-hoz, miután azon gondolkodott, hogy felhagy a profi futballal, és edzőként dolgozik tovább. Napokkal később a Győri ETO ellen kezdőként bemutatkozott, de a 32. percben erőnléti okokra hivatkozva lecserélték. Azt követően a Nyíregyháza és az MTK ellen a hajrára állt be. Egyelőre itt tart a miskolci karrierje.

A diósgyőriek szakvezetője a hétvégi bajnoki rajt előtt nyílt kártyákkal játszik, már ami az összeállítást illeti. Kilenc játékost (Antal Botond, Németh Milán, Barczi Dávid, Eperjesi Gábor, Miroszlav Grumics, Gosztonyi András, Bacsa Patrik, Senad Husic és az új igazolás, Milos Krsztics) biztosra a kezdőbe jelölt, míg Georges Griffiths és Takács Tamás beállításán még gondolkodik.

Szalai Vilmos lázas, így ő biztosan nem lép pályára. William Alves is vírussal küzd, de úgy néz ki, hogy ő vállalni tudja a játékot.

A DVTK az NB I 18. fordulójában Szombathelyen, a Haladás vendégeként lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik