DVTK: éleződő kapushelyzet, alig maradtak a posztra

Vágólapra másolva!
2013.06.25. 06:02
Ahogy arról beszámoltunk, új délszláv kapus vett részt a DVTK tegnapi edzésén, a horvát-szerb kettős állampolgár Marko Simics legutóbb Iránban szerepelt.

Azt is írtuk, hogy a tesztelt kapus két kollégájával, a legutóbb kölcsönben Azerbajdzsánban védő horvát Ivan Radossal és az U19-es korosztályhoz tartozó Herceg Péterrel gyakorolt együtt.

Felvetődhet a kérdés, hogy hová tűntek a Diósgyőr kapusai?

Azt korábban lehetett tudni, hogy a DVTK előző szezonban kerethez tartozó három kapusa közül kettő elhagyja a klubot.

Az előző szezonban 26 meccsen védő szlovákiai Ribánszki László, valamint Ambrusics Róbert szerződését nem hosszabbítják meg, ezt egy ideje lehetett tudni. Új információ, hogy a boon.hu szerint őket fel is mentette az edzések látogatása alól a DVTK vezetőedzője, Tomiszlav Szivics, nem számol velük a jövőben.

De nem volt ott a gyakorláson az élő szerződéssel rendelkező Tajti Norbert sem, akiről Szivics ennyit mondott a regionális oldalnak: „mivel úgy tűnik, hogy a kapusnak nincs szüksége a DVTK-ra, ez fordítva is igaz”.

Közben a múlt héten próbajátékra érkező német Marcel Hötteckét is elküldték, ő sem Miskolcon folytatja.

A korábban már leírt, külföldre kölcsönadott légiós, az ifista és a próbajátékos – jelenleg ők alkotják a DVTK kapusállományát, azaz az átigazolási időszakban nagy feladata lesz a miskolci stábnak, hogy az alábbi kérdésre választ találjanak. Ki védi majd a Diósgyőr kapuját az első fordulóban?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik