DVTK: egyszeres horvát válogatott védőt szerződtettek

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.01.08. 19:21
null
Benczés Miklós és Goran Milovic (Fotó: dvtk.eu)
A 31 éves Goran Milovic személyében korábbi horvát válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. A 195 centiméter magas belső védő ősszel a szlovén Olimpija Ljubljanában nyolc mérkőzésen lépett pályára, ebből öt alkalommal nem kapott gólt a csapat – írja az NB I-es diósgyőriek hivatalos honlapja.

 

„Goran Milovic kiváló fizikai adottságokkal rendelkezik, amit kiváló fejjátékában és harcos védőmunkájában hasznosít – mutatta be a legújabb igazolást Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Személyében igazi vezéregyéniséget igazoltunk, és az ilyen típusú labdarúgókra nagy szükség van most a DVTK öltözőjében. Azt várjuk tőle, a Hajduk Split egykori kapitányától, hogy harcosságát, győzni akarását ragassza át a többiekre is.”

„Boldog vagyok, hogy a DVTK játékosa lettem – idézi a dvtk.eu Goran Milovicot. – Jelenleg minden új nekem, de a DVTK Stadion és a DVTK Medical Center elsőre is lenyűgöző. Nagyon nehéz feladat előtt állunk, mégis örömmel vágok bele a bennmaradásért vívott harcba, mert meggyőző a klub által felvázolt jövőkép. Eszéken hat hónapon keresztül már dolgoztam együtt Zoran Zekic vezetőedzővel, akkor nagyon jól működött a munkakapcsolatunk. Bízom benne, ezúttal is hasonlóan jó eredményeket érünk el közösen.”

Milovic 2010-ben az RNK Split színeiben lett élvonalbeli futballista, majd 2012-től négy éven át a Hajduk Splitben játszott, egyszeres kupagyőztes és 2015-ben egyszeres válogatott lett. 2016-tól másfél évig Kínában, majd rövid eszéki kitérő után két éven keresztül a belga Oostendében légióskodott, legutóbb pedig, fél éven át a szlovén Olimpija Ljubljanában játszott.

TÉLIJÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Goran Milovic (horvát, Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Artur Pikk (észt, KuPS – Finnország), Diego Zivulic (horvát, Slask Wroclaw – Lengyelország)
Kölcsönbe érkezők: Marko Malenica (horvát, NK Osijek – Horvátország)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bánhegyi Bogdán
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik