DVTK: Bori kölcsönbe megy, hogy bizonyítson - Hali kizárva

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.30. 19:58
Bori Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK játékosa abban a reményben távozik fél évre kölcsönbe Diósgyőrből, hogy a tavasszal teljesítményével meggyőzi Tomiszlav Szivics vezetőedzőt, és újra szerepet kaphat a piros-fehéreknél.

„Abban egyeztünk meg Tomiszlav Sziviccsel és a Diósgyőrrel, hogy Gábor fél évre kölcsönbe távozik a klubtól – erősítette meg a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a hírt Illés Zoltán, a játékos menedzsere. – A cél az, hogy egy NB I-es klubban tavasszal olyan teljesítményt tudjon nyújtani, amellyel meggyőzi edzőjét.”Illés Zoltán, a játékos menedzsere. – A cél az, hogy egy NB I-es klubban tavasszal olyan teljesítményt tudjon nyújtani, amellyel meggyőzi edzőjét.”

Illés Zoltán nem kívánt reagálni a Nemzeti Sport azon értesülésére, mely szerint a több poszton bevethető labdarúgó Nyíregyházán folytatja pályafutását, ám azt elmondta, van olyan klub, amellyel szóba hozták Borit, de onnan nem kapott megkeresést.

„A Haladás nincs az érdeklődők között, de több magyar klub is szívesen látna soraiban a játékost, ezért válogathatunk az ajánlatok közül. Külföldi lehetőség egyelőre egy van, de az is nagyon kezdetleges állapotban, valószínűbb, hogy Magyarországon belül történik majd a klubváltás.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Hidi Patrik (Honvéd)
Távozók: Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Csirszki Martin, Debreceni András (érdeklődnek iránta: Honvéd, Újpest), Elek Ákos (érdeklődnek iránta: külföld, Ferencváros), Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: Puskás Akadémia, Lengyelország), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan – Lengyelország), Szabó Balázs

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik