DVTK: Bognár tudomásul veszi Szivics szavait - az edző nem akar kamuzni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 07:50
null
Szivics nem akar finomkodni: visszatekintve sem elégedett Bognár István játékával (Fotó: Szabó Miklós)
A DVSC-Teva–DVTK NB I-es labdarúgó-mérkőzés után Tomiszlav Szivics, a diósgyőriek vezetőedzője nyilvánosan kritizálta játékosát, Bognár Istvánt – amit vasárnap mondott, azt hétfőn is tartotta, bár elismeri: a meccs után magasabb volt a kelleténél a pulzusszáma.

Hétfőn a Nemzeti Sport telefonon kereste meg a DVTK trénerét, aki a debreceni 1–0-s vereség miatt még mindig csalódott volt, de elmondta, miért szólt külön is fiatal középpályásáról, Bognár Istvánról.

„Ha valaki vár a lehetőségre, és végre megkapja azt, éljen vele... Ez nem történt meg – így Tomiszlav Szivics. – Sajnos a meccs után magasabb a pulzus, elismerem. De... Egyszerűen nem tudok hazudni. Mit kellett volna mondanom? Örülök, hogy hosszú idő után Bognár István lehetőséget kapott, bement a pályára, és tízből öt labdát eladott? Nem. Én nem tudok, és nem is szeretek kamuzni. A téma a részemről lezárva... Rossz passzban vagyunk, egy győzelem sokat lendítene a csapaton. Jókor jött a bajnoki szünet a számunkra, keményen dolgozunk tovább.”

A témát Bognár István is lezárta magában, a fiatal középpályás hétfőn visszafogottan csupán annyit mondott: „Tudomásul veszem az edzőm nyilatkozatát, teszem a dolgomat tovább.”

Hogy a történetnek lesz folytatása, vagy sem, egyelőre nem tudni, az mindenesetre biztos, hogy Tomiszlav Szivics nem először kritizált nyilvánosság előtt, korábban Barczi Dávidot támadta azzal, hogy lassan többet nyilatkozik, mint ahány gólt lőtt...

Egy biztos: a Diósgyőrnek nem megy eddig a tavasszal, kikapott a Kecskeméttől (1–2) és a Debrecentől (0–1), valamint döntetlent játszott a Haladással (1–1) és a Péccsel (2–2) – a begyűjtött két pont alighanem nagyságrendekkel kevesebb, mint amennyit előzőleg Miskolcon terveztek.

Ahogy Tomiszlav Szivics is fogalmazott: jól jön a bajnoki szünet a DVTK-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik