DVTK: Bene Ferenc irányít Szivics eltiltása alatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 21:08
A Diósgyőri VTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy Tomiszlav Szivics vezetőedző eltiltása alatt ideiglenesen Bene Ferenc irányítja az első csapat munkáját.

Az utánpótlás-igazgatóként dolgozó Bene Ferenc ül a DVTK kispadján az Újpest FC elleni Magyar Kupa-döntőben is.

„Adódott egy szerencsétlen élethelyzet, és megkértek, hogy segítsem a szakmai stáb munkáját. Hosszú időn keresztül dolgoztam a stábbal, így számomra természetes, hogy ha hívnak, akkor jövök. Munkakörömtől függetlenül eddig is mindent megtettem a DVTK sikeréért, ezután is így lesz" – nyilatkozta Bene Ferenc a dvtk.eu-nak.

Mint arról a Nemzeti Sport elsőként beszámolt, a Haladás elleni nyilatkozata miatt bűnhődő Tomiszlav Szivics a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében fél évig nem vezényelheti csapatát, mindennemű sporttevékenységtől eltiltották. Szivics fellebbezett a döntés ellen, ám ennek nincs halasztó hatálya, így az MK-döntőben mindenképpen Bene meccsel. Az MLSZ a délután folyamán nyilvánosságra hozta a fegyelmi bizottság részletes indoklását, melyben az fb kifejti, Szivics az esetért kiszabható minimális büntetést kapta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik