DVTK: Balajti neve szóba került a DVSC-nél, sok a bizonytalanság

Vágólapra másolva!
2010.06.17. 11:00
A boon.hu internetes oldal beszámolója szerint a DVTK labdarúgócsapatának U20-as vb-bronzérmes csatára, Balajti Ádám neve felvetődött a bajnok DVSC-nél.
A DVTK labdarúgócsapatának ügyvezetője, Nagy Béla szerdán szeretett volna találkozni a klub játékosaival, ám ez a boon.hu beszámolója szerint végül meghiúsult, így továbbra is kérdéses, hogy kik maradnak a következő szezonban Diósgyőrben.

Az már korábban eldőlt, hogy a kölcsönjátékosok távoznak az élvonaltól búcsúzó csapattól, és van érdeklődés az U20-as vb-bronzérmes Balajti Ádám iránt is, a megyei hírportál szerint Debrecenből.

„Hogy Debrecenben folytatom-e a pályafutásomat? – kérdezett vissza a fiatal támadó. – Nem tudom. A menedzserem még nem értesített arról, kivel áll előrehaladott tárgyalásban, csupán annyit mondott, lehet, hogy már a jövő héten pont kerül az átigazolásom végére.”

„Csütörtökön és pénteken öt tantárgyból érettségizem, őszintén szólva az elmúlt napokban a tanulás kötötte le a figyelmemet” – nyilatkozta Balajti a boon.hu megkeresésére.

Balajtihoz hasonlóan tagja volt a tavaly októberben az U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző magyar válogatottnak Takács Péter, akinek szintén bizonytalan a jövője.

„A döntés nem az enyém, a klub vezetőin múlik, mit a hoz a jövőm – mondta Takács Péter, a DVTK középpályása. – Úgy tudom, több csapat érdeklődik, de hogy melyikük látna szívesen, nem közölték velem.”

„Ha a diósgyőri vezetők úgy látják, azzal tudok hasznára lenni a klubnak, ha eladnak, és az átigazolásomból befolyó összeg jelen helyzetben többet segít a Diósgyőrön, mintha maradnék, akkor máshol folytatom. Még két évig szerződés köt a DVTK-hoz, amatőr szerződés, amit én már korábban szerettem volna profi szerződéssé változtatni, de ahhoz, hogy ez megköthető legyen, előbb a Diósgyőrnek ki kellett volna fizetnie korábbi klubomnak, az MTK-nak a nevelési költségtérítést, amire valószínűleg azért nem került sor, mert tudomásom szerint ez több millió forintos tétel” – foghalmazott Takács.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik