DVTK: a lett játékos akár már a hétvégén bemutatkozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.20. 16:55
Reggel már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr a lett válogatott Vitalijs Jagodinskisszel erősítheti meg a keretét. A klub sportigazgatója, Benczés Miklós a dvtk.eu-nak nyilatkozott a játékos szerződtetéséről és a csapat sérültjeiről.

„Mindenképpen szükségünk van a csapat megerősítésére az eddigi szereplés miatt, illetve több játékos kidőlt a védelemből – mondta el Benczés. – Tamás Márkot kiválóan helyettesítette Mahalek Marcell, de Lázár Pál agyrázkódása is jelezte, hogy belső védőre van szükségünk."Benczés. – Tamás Márkot kiválóan helyettesítette Mahalek Marcell, de Lázár Pál agyrázkódása is jelezte, hogy belső védőre van szükségünk."

„Egy olyan, meghatározó játékost találtunk, aki csapat nélkül van, ezért az átigazolási szezonon kívül Diósgyőrbe jöhet – folytatta a sportigazgató. – Több klub is érdeklődik a lett válogatott Vitalijs Jagodinskis iránt, aki napok óta Horváth Ferenc edzéseit látogatja. Folyamatosan tárgyalunk, egyre több részletet sikerül tisztázni, de a szerződést még nem írtuk alá. Azon dolgozunk, hogy akár már a hétvégi bajnokin a keret tagja lehessen."

A 24 éves lett középső védő eddig 10 alkalommal szerepelt a válogatottban – ellenünk végig a pályán volt az októberi Lettország–Magyarország vb-selejtezőn (0–2).

Benczés azt is elmondta, hogy a combizomszakadása miatt a napokban megműtött Tamás Márk várhatóan három hónap múlva léphet pályára, illetve hogy a Videoton ellen agyrázkódást szenvedő Lázár Pál a hétvégén ismét játszhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik