DVTK: a klub korábbi játékosa lett a női csapat új edzője

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.05.31. 21:04
null
Bém Gábor a Diósgyőr női csapatának új vezetőedzője (Fotó: dvtk.eu)
A DVTK-t korábban játékosként, másodedzőként és vezetőként is szolgáló, legutóbb a klub U17-es férfi együttesét irányító Bém Gábor lett a diósgyőri női labdarúgócsapat új vezetőedzője – számolt be róla az egyesület a hivatalos honlapján.

 

Az 56 éves szakember 1988-tól 1994-ig labdarúgó, 1994 és 2000 között technikai vezető volt Diósgyőrben, 2011-től napjainkig pedig utánpótlásedzőként dolgozott a klub sikeréért – írja a dvtk.eu.

„Várható néhány változás, a jövőben szeretnénk egy kicsit magyarosítani a keretet, azonban ez nem jelenti azt, hogy a nulláról építünk teljesen új csapatot – nyilatkozta Bém Gábor.Meg akarjuk tartani a csapat gerincét, de csak olyan külföldi labdarúgókat akarunk foglalkoztatni, akik egyértelműen jobbak, mint az ugyanazon a poszton elérhető hazai játékosok. Sok tehetséges lány pallérozódik jelenleg az akadémián is, a hosszú távú tervünk az, hogy közülük is lépésről-lépésre beépítsük azokat, akik a szorgalmukkal és a tehetségükkel erre rászolgálnak.”

Benczés Miklós sportigazgató elmondta, Bém Gábor kinevezésével kisebb arculatváltáson megy majd át a diósgyőri női csapat, amelyben a mögöttünk hagyott idényben több mint tíz külföldi labdarúgó szerepelt. Hozzátette, a keret kialakítása a következő évadra már folyamatban van.

A DVTK-t az elmúlt öt évben Fórizs Sándor irányította, vezetésével az együttes a negyedik helyen végzett az NB I legutóbbi kiírásában, miután elveszítette az Astra elleni bronzcsatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik