DVTK: A keret megerősítésén, nem a bővítésén dolgozunk – Benczés

Vágólapra másolva!
2020.01.03. 12:18
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója a várható erősítésekről ejtett néhány szót a boon.hu-nak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál úgy tudja, hogy a Diósgyőr a hétvégén újabb játékost szerződtethet. Ezt az értesülést Benczés nem kívánta kommentálni, ám elmondta, hogy a klub tárgyalásban áll néhány futballistával.

„A keretet megerősítésén, nem pedig a bővítésén dolgozunk, amit azt jelenti, hogy ha új labdarúgót szerződtetünk, akkor lesz olyan, akit elengedünk. Azt hiszem nem mondok azzal újat, hogy a csapat vezetőedzője, Feczkó Tamás a keret több tagjával is közölte az előző idény végén, hogy nem tud az első csapatnál számukra megfelelő számú játékpercet biztosítani. Ezeknek a labdarúgóknak nem csak a menedzsereik, illetve saját maguk, hanem mi is próbálunk új klubot találni” – idézi a boon.hu a szakembert, hozzátéve, négyen tartoznak ebbe kategóriába.

A portál Zsolnai Richárdot, Tóth Barnabást, a szintén középpályás Szabó Bencét, valamint a gárda saját nevelésű játékosát, Bacsa Patrikot említi meg.

A DIÓSGYŐRI VTKTÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:január 3.
Edzőtábor:január 9–19., Ciprus
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 18., szombat, 17.00:
Górnik Zabrze (lengyel)–DVTK, Cipruson

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik