DVTK: a játékosok kiállnak az eltiltott Szivics mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.30. 09:09
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK játékosai kiállnak a fél évre mindennemű sporttevékenységtől eltiltott Tomiszlav Szivics vezetőedző mellett – mondta el Debreceni András a Nemzeti Sportnak.

„Kabát Péterrel ugrottam fel fejelni, s nem tudom, hogy már a levegőben vagy a földre érkezésnél, de megsérült a térdem – sóhajtott Debreceni András, a Diósgyőri VTK 25 esztendős védője. – Lejöttem a pályáról, jegelték, ám éreztem, hogy nem stabil a térdem. Még visszamentem a pályára, hátha maradhatok, de amikor kirúgtam egy labdát, szúrást éreztem, így nem volt más választás, le kellett jönnöm. Sajgott a szívem, borzalmas volt kívülről nézni a mérkőzést, ráadásul tizenegyesekkel ki is kaptunk. Furcsa volt, hogy nem lehetett a pálya szélén vezetőedzőnk, Tomiszlav Szivics – mi teljes mellszélességgel mellette állunk! Szombaton megyek MRI-vizsgálatra, nincs bedagadva a térdem, vagyis nagyon bízom benne, hogy szakadásról nincs szó, úgy tűnik, hogy a belső szalagom sérült meg."Debreceni András, a Diósgyőri VTK 25 esztendős védője. – Lejöttem a pályáról, jegelték, ám éreztem, hogy nem stabil a térdem. Még visszamentem a pályára, hátha maradhatok, de amikor kirúgtam egy labdát, szúrást éreztem, így nem volt más választás, le kellett jönnöm. Sajgott a szívem, borzalmas volt kívülről nézni a mérkőzést, ráadásul tizenegyesekkel ki is kaptunk. Furcsa volt, hogy nem lehetett a pálya szélén vezetőedzőnk, Tomiszlav Szivics – mi teljes mellszélességgel mellette állunk! Szombaton megyek MRI-vizsgálatra, nincs bedagadva a térdem, vagyis nagyon bízom benne, hogy szakadásról nincs szó, úgy tűnik, hogy a belső szalagom sérült meg."

Kérdés, a Diósgyőr szakmai stábja számíthat-e a játékosra a vasárnapi, Videoton elleni mérkőzésen.

„Hétfőtől szerdáig pihenőt kaptunk, csütörtökön kellett edzésre jelentkeznünk – folytatta. – Nem tréningezhetek teljes intenzitással, vagyis nem játszom a Videoton ellen."

Kérdés, Futács Márkó pályára léphet-e – mint ismert, a kiváló csatár nem szerepelhetett az MK-fináléban, mert az Achilles-inán éktelenkedő seb begyulladt, újra is kellett varrni.

„Kiszedték a varratokat, már edzhetek, még ha nem is végezhetek el minden gyakorlatot – így a 24 éves játékos. – Bízom benne, hogy a Vidi ellen játszhatok, ha nem is végig. Sajnos újra Tomiszlav Szivics nélkül kell küzdenünk... A múlt hetet nem zárom a szívembe, hiszen nem futballozhattam a dánok elleni válogatott mérkőzésen és az Újpest elleni kupadöntőben sem. Remélem, vége a rossz sorozatomnak."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik