DVSC: szerződést kötött a válogatott középpályás – hivatalos

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 14:50
null
A DVSC első téli szerzeménye – Sztefan Loncsar (Fotó: dvsc.hu)
A DVSC labdarúgócsapata kedden bejelentette a hétfőn már beharangozott, négyszeres montenegrói válogatott Sztefan Loncsar szerződtetését.

 

A szerb Novi Pazar már korábban közölte, hogy montenegrói középpályása, a 26 éves Sztefan Loncsar – akinek idén nyáron járt volna le a szerződése a klubnál – Debrecenben folytatja a pályafutását, és ezt kedden a magyar klub is megerősítette a honlapján.

„Szerződést kötött a DVSC a 26 éves montenegrói Sztefan Loncsarral. A már hazája válogatottjában is pályára lépett középpályás a szerb bajnokság 6. helyén álló Novi Pazar együttesétől érkezett, amelynek színeiben az őszi idényben 18 bajnokin lépett pályára, és csapatkapitánya is volt, egy gólt lőtt, adott két gólpasszt is” – írja a dvsc.hu, amely arról nem számolt be, hogy a középpályás mennyi időre kötelezte el magát.

Loncsar 2021-től futballozott a Novi Pazarban, előtte a horvát NK Istrában játszott, de azt megelőzően is megfordult már Szerbiában, a Rad Beogradban. Hazája válogatottjában négy meccsen szerepelt, kétszer 2018-ban, és ugyancsak két meccsen tavaly novemberben. Loncsar a DVSC idei első szerzeménye.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Sztefan Loncsar (montenegrói, Novi Pazar – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők: –

Kölcsönből visszatérnek: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Bobur Abdikholikov (üzbég, szabadon igazolható, legutóbb Energetik-BGU – Fehéroroszország)
Távozók: Charleston Silva dos Santos (brazil, felbontották a szerződését, szabadon igazolható), Hrabina Alex (felbontották a szerződését, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik