DVSC: A maximumra törekszem, a munka az első – Blagojevics

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.09.22. 17:06
null
Már megtartotta első edzéseit új csapatának a szerb tréner (Fotó: DVSC)
A magyar élvonalbeli Debreceni VSC új vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics nyilatkozott új klubja honlapjának.

A DVSC honlapjának adott interjújában Szrdjan Blagojevics elmondta, korábban csak jókat hallott Magyarországról.

Sok mindent tudok a klubról, az országról és a bajnokságról, van néhány ismerősöm, aki korábban Magyarországon dolgozott, ők csak jókat tudtak mondani. Nagyon jók az első benyomásaim, láttam az edzőközpontot és a csapatot. Próbálok a maximumra törekedni, a munka, az edzések és a meccsekre való felkészülés számomra az első. A legfontosabb, hogy megtaláljuk a jó eredményekhez vezető utat.

Alig egy hét leforgása alatt került a szerb szakember Kazahsztánból Magyarországra, de már megnézte a Loki legutóbbi meccseit.

Minden gyorsan történt, egy hete, váratlanul hagytam el az Asztanát, majd jött egy megbeszélés a Debrecen vezetőségével néhány napon belül. A rövid idő ellenére nekem az volt a legfontosabb, hogy minél többet megtudjak a klubról, a városról, a bajnokságról, a csapatról és a játékosokról. Még a repülőn megnéztem a csapat legutóbbi három meccsét. Azt szeretném, hogy amikor a saját vagy az ellenfél szurkolói eljönnek a stadionba, egy összeszedett, szervezett csapatot lássanak, amely képes dominálni és kontroll alatt tartani a meccset. ”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik