DVSC: Kondás Elemér a nyári erősítésekről beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.24. 16:30
Kondás Elemér, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva vezetőedzője szerint sok összetevője van, ki kerül Debrecenbe a nyáron.

Mint ismert, Adamo Coulibaly és Ibrahima Sidibe szerződését sem hosszabbítja meg a Loki, ám nem csak csatárposzton akar frissíteni a szakmai stáb a kereten.

„Lesznek változások, minden egyes poszton szükség van frissítésre, természetesen a csatársorban is – mondta Kondás a haon.hu-nak. – Rendszeresen kapunk ajánlásokat szerződtethető játékosokról, utánanézünk, kik azok, és ha van rá lehetőség, megnézzük őket egy-egy tesztjáték során. Mi is próbálunk nyitott szemmel járni, s ha valakire szemet vetünk, megnézzük, meg tudjuk-e szerezni.”

„Sok összetevője van, ki kerül Debrecenbe, figyelembe kell venni az anyagi lehetőségeket is, meg kell néznünk, beleillik-e a csapatba a futballista, hiszen a képességeken túl az emberi tulajdonságok is fontosak ilyenkor. Az utánpótlásunkból jelenleg nem tudunk fölhozni az első csapathoz senkit, mert még tart a bajnokság, de ősszel lesznek ilyen labdarúgók.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik