DVSC: Dzsudzsák nem távozik, további egy évig marad

Vágólapra másolva!
2021.06.22. 16:32
null
Dzsudzsák Balázs egy tavaszi NB II-es bajnokin (Fotó: Dömötör Csaba)
Dzsudzsák Balázs további egy évig a Debreceni VSC labdarúgója marad – osztotta meg kedd délután hivatalos Facebook-oldalán az NB I-be visszajutó debreceni klub.

„Abszolút érzelemből csinálom ezt, hidegrázós ez a pillanat” – kommentálta a megállapodást Dzsudzsák Balázs a klub honlapjára feltöltött videóban.

„Jöttem, láttam és megnyertük az NB II-t” – tért vissza a játékos az előző idényre, hozzátéve, hogy reményei szerint az élvonalban is „sikert sikerre halmoznak” majd, és maximalistaként arra törekszik, hogy „a lehető legtöbbet hozzák ki” az idényből.

„Biztosan lesznek nehéz pillanataink” – fogalmazott, ugyanakkor hangot adva reményének, hogy a debreceni közönség nyújtotta támogatással gyorsan túljutnak az esetleges hullámvölgyeken.

„Remélem, megadatik a pályafutásom során, hogy ebben a stadionban, közel telt ház előtt trófeát, kupát emeljek fel” – mondta végezetül.

A külföldről hazatérő Dzsudzsák a 2020–2021-es évadban tért vissza a Debreceni VSC-hez. Ezen a nyáron a Bp. Honvéd élénken érdeklődött a 108-szoros válogatott játékos iránt, de Tőzsér Dániel debreceni sportigazgató már a klub múlt pénteki sajtótájékoztatóján a csapatkapitány maradásáról beszélt.

„Dzsudzsák Balázzsal nagyon közel állunk ahhoz, hogy aláírt szerződése legyen, csak a végső simítások vannak hátra. A kerettel elkezdte az orvosi vizsgálatokat és a felkészülést” – árulta el akkor újságírói kérdésre Tőzsér Dániel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik