DVSC: Blagojevics reagált a volt MU-játékos érkezésének hírére

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 13:27
null
Szrdjan Blagojevics a héten már Törökországban tart edzéseket a debrecenieknek (Fotó: dvsc.hu)
A napokban a kazah sajtóban látott napvilágot a hír, hogy a korábban a Manchester Unitedben is futballozó, legutóbb a kazah Tobolt erősítő, 35 éves szerb Zoran Tosics Debrecenbe szerződhet. A Debreceni VSC vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics a sport.kz-nak reagált a hírre.

 

„Nagyra értékelem Zoran Tosicsot, nagyszerű futballista, de a hír, hogy Debrecenbe költözik, nem igaz – reagált a kazah sajtóhírekre a sport.kz-nak Szrdjan Blagojevics, a DVSC vezetőedzője. – A Debrecennek más az átigazolási politikája, a fiatalabb játékosokat célozza meg a klub, akikben van lehetőség további értékesítésre”

A DVSC előtt a kazah Asztanát irányító Blaogjevics – amellett, hogy cáfolta a korábban a Manchester Unitedban is futballozó, legutóbb a 2021-es kazah bajnok Topolt erősítő Tosics érkezését – azt is elmondta, Debrecenben nincs tervben, hogy a téli átigazolási időszakban a kazah bajnokságból szerződtessenek játékost.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: –

Kölcsönből visszatérnek: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Sztefan Loncsar (montenegrói, Novi Pazar – Szerbia), Bobur Abdikholikov (üzbég, szabadon igazolható, legutóbb Energetik-BGU – Fehéroroszország)
Távozók: Charleston Silva dos Santos (brazil, felbontották a szerződését, szabadon igazolható), Hrabina Alex (felbontották a szerződését, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik