DVSC: a Real Madrid legendái Debrecenbe jönnek - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.03.27. 14:42
null
Christian Karembeu (balra a BL-trófeával) és Fernando Morientes (hátul) is Debrecenbe érkezhet május végén (Fotó: Reuters)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen tíz éve nyerte meg az első bajnoki címét. Ennek megünneplésére a Real Madrid legendáit szeretnék meghívni.

 

 

A Real Madriddal folytat előrehaladott tárgyalásokat Debreceni Péter, akit leginkább a két ünnep közötti Real Team-kupa főszervezőjeként ismernek a cívisvárosban – írja a civishir.hu.

A sporttörténelmi első debreceni bajnoki címet méltóképpen szeretnék megünnepelni, ezért május 30-án összehívják a 2004–2005-ös DVSC-t, amely a Real Madrid legendáival csap össze a Nagyerdei Stadionban.

Az egyik oldalon tehát Sándor Tamást, Ronald Habit, Dombi Tibort, Dzsudzsák Balázst, Halmosi Pétert, a másikon pedig Fernando Morientest, Christian Karembeu-t, Gheorghe Hagit, Alfonsót, José Emilio Amaviscát vagy Míchelt láthatjuk.

A tervek szerint más érdekes programok is szórakoztatják majd a nagyérdeműt, a részleteket később hozza nyilvánosságra a rendezvényszervező.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik