DVSC: a Loki elkezdte a felkészülést, Laczkó, Bodnár és Szélesi még pihen

Vágólapra másolva!
2010.06.14. 12:24
null
Az Újpestről érkezett Kabát Péter az orvosi vizsgálaton (<a href="http://www.dvsc.hu/Lapok/defaulthu.aspx" target="_blank"><strong>Fotók: www.dvsc.hu</strong></a>)
Orvosi vizsg&aacute;lattal kezdőd&ouml;tt meg az &uacute;j szezon a Debreceni VSC labdar&uacute;g&oacute;i sz&aacute;m&aacute;ra. A j&aacute;t&eacute;kosok reggel 8 &oacute;r&aacute;t&oacute;l gy&uuml;lekeztek az Ol&aacute;h G&aacute;bor utcai sportorvosi rendelőben, majd sor ker&uuml;lt az első edz&eacute;sre is, amelyen elsősorban m&eacute;g csak fut&oacute;gyakorlatok szerepeltek. A Loki a h&eacute;ten naponta k&eacute;t tr&eacute;ninggel k&eacute;sz&uuml;l az &uacute;j szezonra.

A válogatott játékosok – Laczkó Zsolt, Bodnár László és Szélesi Zoltán – néhány nappal több pihenőt kaptak, ők csak csütörtökön csatlakoznak a kerethez.

A Loki kölcsönben szereplő játékosai közül Szűcs István – aki az elmúlt fél évet Kecskeméten töltötte –, a Honvédtól hazatérő Nagy Zoltán és az előző idényben a Diósgyőrt erősítő Huszák Tamás is a DVSC-vel kezdte a szezont.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik