Debrecen: Dombi Tibor nem vonul vissza, amíg segíteni tudja csapatát

Vágólapra másolva!
2010.05.24. 14:43
Dombi Tibor, a Debreceni VSC harminchét éves, immár ötszörös magyar bajnok középpályása nem tervezi a visszavonulását mindaddig, amíg játéka hasznos lehet csapatának – adta hírül a hajdúságiak hivatalos honlapja, a dvsc.hu.

Dombi a tegnapi, Kecskemét elleni vesztes mérkőzés után elégedett volt az ötödik bajnoki elsőséggel, a mutatott játékkal azonban nem.

„Nagyon örülök a sikernek, bár van bennem egy kis keserűség. Nemcsak ezért, mert kikaptunk, hanem mert nagyon rosszul játszottunk. Az utolsó három mérkőzésen szereztünk egy pontot, egy kis szerencse is kellett a végső sikerhez. Nem volt szép zárás, de tény, hogy a klub történetének ez a legsikeresebb éve" – értékelte a szezont Dombi Tibor.

A középpályás karrierje további alakulásáról is beszélt: „Decemberig él a szerződésem, azon vagyok, hogy minél tovább játszhassak. Én is és a vezetők is látni fogjuk, mikor jön el az idő, amikor már nem tudok segíteni a csapatnak."

Dombi egyébként a következő szezonban beléphet a 400-asok klubjába, jelenleg 390 NB I-es mérkőzésnél jár, ezzel a Loki klubrekordere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik