Debrecen: A sportszakmai siker fontosabb a bevételnél - Bartha Csaba

Vágólapra másolva!
2010.04.29. 22:09
A Debrecen tegnap este a Paks legyőzésével megnyerte a Ligakupát, és ennek köszönhetően több mint tízmillió forintot kap a Magyar Labdarúgó-szövetségtől (MLSZ). Bartha Csaba, a DVSC sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, jelen esetben a sportszakmai siker fontosabb a bevételnél.  

„A mai gazdasági körülmények között minden sportklub örül, ha a siker mellett plusz bevételhez is jut – mondta Bartha Csaba sportigazgató a Loki honlapjának. – Mi is nagyra értékeljük, hogy a tegnapi Ligakupa-győzelemmel egyidejűleg a klub kasszája is gyarapodott. Ugyanakkor nem azt tartjuk elsődlegesnek, hogy a sajtónak a pénzről beszéljünk. Inkább kiemelnénk, hogy fiatal csapatunk a hét Ligakupa-mérkőzésből hatot megnyert, egyszer pedig döntetlent ért el, ami több mint biztató a jövőre nézve. Gratulálunk tehetséges játékosainknak, akik a tegnapi mérkőzésen is bizonyították, hogy lehet rájuk számítani."

Bartha elmondta, hogy a klub minimum tizenkétmillió forinthoz jutott a Ligakupában nyújtott teljesítményének köszönhetően, de kiemelte, hogy „a sportszakmai siker most sokkal fontosabb, mint a bevétel".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik