Búcsúzó rendező, sérült Neymar, csodás Richarlison

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.11.26. 00:08
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Minden, amit a labdarúgó-vb-ről tudni érdemes. Meccsek, értékelések, esélylatolgatások, osztályzatok és színes hírek, Neymar sérülése, a csodagólt ollózó Richarlison portréja, a két meccs után máris búcsúzó házigazda, és mi szem-szájnak ingere.
Minden, amit a labdarúgó-vb-ről tudni érdemes.
Meccsek, értékelések, esélylatolgatások, osztályzatok és színes hírek, Neymar sérülése, a csodagólt ollózó Richarlison portréja, a két meccs után máris búcsúzó házigazda, és mi szem-szájnak ingere.

Magyarok, akik jeget „vittek” a sivatagba. Csillag Péter Dohában Katar egyetlen szabványos jégcsarnokában járt, ahol – mi ebben a meglepő? – természetesen honfitársaink működtetik a vb ideje alatt is nem mindennapos látványossággal szolgáló jégtáncshow-t. Csak az iszlám szigorú szemei elől kellett harisnyába bújtatni a női korcsolyás lábakat…

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A válogatottba másfél év kényszerszünet után góllal visszatérő Kalmár Zsolttal, az örök érvényűnek tűnő magyar vb-rekordokkal, az aranylabdás világbajnokokkal, Katie Ledecky-vel, Rácz Félixszel és a 90 éves olimpiai bajnok tőrvívóval, Juhász Katalinnal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik