Bp. Honvéd: Izraelből vehetnek hátvédet – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.18. 11:44
null
Izraeli sajtóhír szerint Bardea a Honvédban folytathatja pályafutását (Fotó: sports.walla.co.il)
Izraeli sajtóértesülés szerint a Honvédban folytatja pályafutását az FC Asdod saját nevelésű védője, a 24 éves Nir Bardea.

 

A sports.walla.co.il tényként számolt be arról, hogy az izraeli FC Ashdod saját nevelésű védője, a korábban U21-es válogatott Nir Bardea Magyarországon, a Honvédban folytatja a pályafutását. A honlap megkeresésére az izareli klubnál meg is erősítették a védő távozását.

A román-izraeli kettős állampolgárságú Bardeának a nyáron járna le a szerződése klubjánál, a hírek szerint a Honvéd 150 ezer eurót fizet a játékjogáért, három és fél évre írhat alá. A beszámoló még kiemeli, hogy Pisont István lesz az edzője, aki játékospályafutása során négy izraeli klubnál is megfordult, játszott az Asdodban is.

Bardea viszont profi karrierje során másik együttesben még nem játszott, az Asdodban 99 tétmeccsen lépett eddig pályára, öt gólt szerzett.

Kerestük a hírrel kapcsolatban a kispesti klubot, de sajtóhíreket nem kommentálnak, az átigazolásokat a hivatalos honlapon jelentik be.

TÉLIJÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Bőle Lukács (szabadon igazolhatóként, legutóbb a Ferencváros kölcsönjátékosaként ZTE FC)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Erdei Gábor (III. Kerület), Boban Nikolov (északmacedón, Mol Fehérvár), Dusan Pantelics (szerb, Radnicski Nis – Szerbia, szabadon igazolható), Nir Bardea (izraeli-román, FC Asdod – Izrael)
Távozók: Kálnoki-Kis Dávid (ZTE FC, szabadon igazolhatóként), Ugrai Roland (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Tóth-Gábor Kristóf (Kazincbarcika)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik