Botrány a Haladás elleni meccs után, Szűcsöt rugdosással vádolják

Vágólapra másolva!
2010.08.20. 21:56
null
A lefújást követően sportszerűtlen jelenetek játszódtak le a pápai klubépületben (Fotó: szombathelyihaladas.hu)
A szombathelyihaladas.hu internetes oldal beszámolója szerint botrányos jelenetek játszódtak le a Pápa–Haladás (5–1) élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzés lefújását követően. Az oldal fényképes írásban arról számolt be, hogy a Haladás Szurkolói Körének elnöke a pápai klubépületben szóváltásba keveredett a hazaiak kapusával, Szűcs Lajossal, aki több szemtanú láttára megrúgta őt.

 

A honlap a következőképpen számolt be a rendhagyó történtekről.

Pár perccel a lefújást követően Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Körének elnöke azért érkezett a klubházba, hogy elszámoljon a vendég belépők árával. A szimpatizáns a folyosón találkozott Szűcs Lajossal, a Lombard kapusával, akivel közölte, hogy sportszerűtlen magatartásáért – a lefújást követően kimutogatott a Hali tábornak – ugyanúgy eltiltják, mint a Haladás piros laposait.

A Lombard kapusa ekkor ütött Keringer felé és – nincs jobb szó rá – stoplis cipővel megrugdosta a Haladás-szurkolót. Tette mindezt a két klub vezetői, edzői és néhány újságíró szeme láttára. Ezt követően avatkoztak közbe a biztonságiak, és hosszú percek alatt szétválasztották a feleket. Érdekes helyzet alakult ki, hiszen miközben a biztonságiak lökdösték kifelé, Szemán György, a Lombard vezetője rángatta visszafele Keringert, hiszen ő még nem számolt el a bevétellel.

Időközben Kenesei Krisztián is próbált részt venni a rendrakásban, őt Csertői hívta be az öltözőbe, miközben Szűcs Lajos hangosan szidta a felmenőit. Kíváncsiak leszünk Bíró Péter reakciójára, hiszen távozásunkkor a biztonsági cég egyik alkalmazottja kérdésére szóról szóra elmesélte neki a történteket.

 

Az ominózus esetről beszámolt a pápai klub honlapja, a lombardfcpapa.hu is.

A mérkőzést követően viszont egy tömegjelenet zajlott le a Lombard klubépületében. A Haladás jegyeit intéző személy éppen a szombathelyieknek kiállított jegyeket számolta el, amikor észrevette Szűcs Lajost. Kevesen látták, hogy ezt követően mi történt, mindenesetre nagy dulakodás, lökdösődés alakult ki, a helyszínen tartózkodók csak a kiabálásokra lettek figyelmesek...

A rendezők hamar szétválasztották a feleket, és ha nem is rövid idő alatt, de helyreállt a rend. Hogy ki kezdte a lökdösődést, kinek van igaza? Aligha lehet megállapítani, ugyanis mindkét fél mást állít. Mindenesetre Szűcs Lajos nem arról híres, hogy idegenekbe köt bele, pláne egy győztes meccs után...

Később a pápai klubigazgató Szemán György is ismertette a honlapon saját álláspontját.

„Keringer Zsolt hivatalosan beléphetett az épületbe, mert a szurkolói jegyek árával jött elszámolni. Azonban ahogy belépett, minősíthetetlen hangon kezdte el szidalmazni csapatunk kapusát, Szűcs Lajost, ebből lett a nagy dulakodás. A biztonságiak elmondták, hogy vagy hatan álltak a két fél között, így meg sem tudta volna Szűcs rúgni a Keringert... Ez egy jó ok a Haladásnak, hogy a vereség után valamibe belekössenek, másban keressék a hibát..."  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik