Böde Dánielt a nyáron vinné a CFR - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.03.28. 13:45
null
Biztos, hogy nem örülnének Böde távozásának a Fradi-szurkolók (Fotó: NS-archív)
A stiridesport.ro értesülései szerint a CFR Cluj szeretné megszerezni Böde Dánielt, a Ferencváros válogatott labdarúgóját.

Böde Dániel teljesítménye máris felkeltette a CFR Cluj érdeklődését. Román sajtóhírek szerint a kolozsváriak a nyáron szerződtetnék is a Ferencváros 26 éves magyar támadóját, aki kedden pontot érő gólt szerzett a válogatottban Törökországban.

SZAVAZÁS

Ön szerint váltania kellene a nyáron Böde Dánielnek?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A cikkben (amelyben Bödét egyébként 21 évesnek vélik...) a kiváló felépítésű támadó értékét 700 ezer euróra taksálják – igaz, a transfermarkt.de adatait veszik alapul. Boros Miklós kolozsvári újságíró szerint van realitása az átigazolásnak.

„Böde Dániel olyan típusú, a második hullámból a kapu elé érkezni tudó támadó, amilyen jelenleg nincs a CFR keretében. Pantelisz Kapitanosz személyében jó centere ugyan van a csapatnak, de mögötte csak kicsi, gyors emberek vannak. Olyan fizikai felépítésű, mint Böde most éppen nincs a keretben erre a posztra, márpedig az ilyen típusú játékosokat kimondottan kedveli a klub” – mondta megkeresésünkre Boros.

A szakíró hozzátette, Böde ára – bár a pontos összeg egyelőre nem ismert – nagyjából abba a kategóriába tartozhat, amelyet a Kolozsvár ki tud fizetni, ráadásul a két klub közötti, vasárnap bejelentett együttműködési megállapodás is segítheti az egyezséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik