Bevált-e a saját nevelésű játékosok beépítése? - értékelje a Haladás őszét!

Vágólapra másolva!
2012.12.10. 17:29
null
A Haladás fiataljai kétszer is megviccelték az ETO-t (Fotó: Unger Tamás)
A Szombathelyi Haladás a tabella 11. helyén zárta az őszt a labdarúgó NB I-ben. Artner Tamás csapata jól kezdte a szezont, és okozott néhány meglepetést az ősz során, de kínos vereségbe is beleszaladt néha. A Nemzeti Sport szerdai számában a Haladással foglalkozik NB I-es őszértékelőjében. Írja meg Ön is véleményét a csapat szerepléséről kommentben!

HALADÁS

Mérleg: 11., 5–6–6, 22–18, 21 pont

Hazai mérleg: 3–4–1

Idegenbeli mérleg: 2–2–5

Házi gólkirály: Kenesei Krisztián (6 gól)

Házi „lapkirály": Iszlai Bence (7 sárga)

Legjobb NS-átlag: (2.) Rózsa Dániel 6.091

Legrosszabb NS-átlag: (142.) Rajos Gábor 5.182

Legjobb mérkőzés az ősszel: Az addig veretlen MTK 3–0-s hazai legyőzése, a Haladás ötletesen, lendületesen játszott, nem engedte kibontakozni az addig remekül futballozó ellenfelét.

Legrosszabb mérkőzés az ősszel: A pápai 0–1-gyel aligha tudnak elszámolni a szombathelyiek, és Artner Tamás jelezte, ha a vezetőség úgy szeretné, készséggel átadja a helyét másnak.

Kellemes meglepetés: Légiósok helyett saját nevelésű labdarúgók kerültek a csapatba, és sokan közülük bizonyították, hogy nem pusztán a jövő, hanem a jelen reménységei is.

Kellemetlen meglepetés: A jól sikerült rajt után mély hullámvölgybe került a Haladás, és bár játékát nem érhette különösebb kritika, az eredménytelenség miatt sokan kétségbe vonták, hogy jó úton jár-e a csapat.

Miben kellene javulni? Elsősorban a helyzetkihasználásban, hisz az sehogy sem járja, hogy a játékosok két méterről a kapu fölé, mellé rugdossák a labdát. Úgy kell ugyanakkor a télen kialakítani a keretet, hogy a hiányzók pótlása ne okozzon óriási fejtörést a szakmai stábnak.

Az NSO olvasói ide várták a csapatot a nyáron: 7–12. hely

SZAVAZÁS

Tízes listán hányasra értékelné a Haladás labdarúgócsapatának őszi teljesítményét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen végez az NB I-ben a Haladás?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik