Alves a futballtól is elvette Lambulics kedvét?

Vágólapra másolva!
2010.10.27. 09:03
null
Lambulics (jobbra) befejezi a futballt (Fotó: Németh Ferenc)
Nincs könnyű helyzetben Tomiszlav Szivics: a Kecskemét vezetőedzője számos játékosára nem számíthat sérülés miatt a Tiszakanyár elleni Magyar Kupa-meccsen, és Mladen Lambulics váratlanul bejelentette visszavonulását. A montenegrói védő egyelőre nem árulta el a döntése okát, de elképzelhető, hogy a Videoton elleni gyenge teljesítménye is szerepet játszott elhatározásában.

Váratlan döntést hozott Mladen Lambulics: a montenegrói védő befejezi pályafutását. Az elhatározás hirtelen jött, előzmények nélkül, meglepetésszerűen, noha a játékos szerződése 2012. június 30-ig szólt Kecskeméten, a védő kérte a kontraktus felbontását.

Sokan egyelőre csak találgatják, mi állhat Mladen Lambulics döntésének hátterében, a krónikához mindenesetre hozzátartozik, hogy a rutinos hátvéd a hét végén a Videotonnal szemben 4–2-re elveszített mérkőzésen három gólban is ludas volt, két alkalommal André Alves verte meg a szerb játékost.

„Nem lehetek elégedett a hétvégi teljesítményemmel, de egyelőre inkább semmit sem mondanék döntésem hátteréről – mondta a Nemzeti Sportnak a futballista, aki a hét elejét már Szerbiában töltötte. – Egy-két napot még várok, szerdán újra Kecskemétre utazom, néhány részletet tisztáznunk kell, utána, megígérem, elmondok mindent.”

Az eset előtt értetlenül álló Tomiszlav Szivicsnek ráadásul több játékosát is nélkülöznie kell: Gyagya Attila, Némedi Norbert, Balogh Béla és Tököli Attila sérült, míg Mohl Dávid lebetegedett.

A TELJES CIKKET ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN.

LAMBULICS KÉT BAJNOKI CÍMET NYERT AZ MTK-VAL

Mladen Lambulics 2002-ben szerződött Magyarországra, az MTK-ban nem kevesebb mint 166 mérkőzésen lépett pályára, majd játszott Sopronban, Újpesten és végül Kecskeméten. A kék-fehérekkel két bajnoki címet szerzett, egy Szuperkupát nyert.

 

A 38 éves középső védő Belgrádban kezdte profi pályafutását, előbb a Radnicski, majd a Zemun játékosa volt, ezután a belga Dendernél légióskodott, s mielőtt Magyarországra igazolt, a montenegrói Zeta együttesében is szerepelt. A magyar élvonalban a kemény, megbízható védők közé sorolták.

 

 LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA, A MAI PROGRAM
4. FORDULÓ
BKV Előre–BFC Siófok 14.30
Bőcs–Újpest 14.30
Gyirmót–Lombard Pápa 14.30
Lipót–Haladás 14.30
Nagyecsed–DVSC-TEVA 14.30
Tiszabecs–Eger 14.30
Tiszakanyár–KTE-Ereco 14.30
Tisza Volán–Vasas 14.30
PMFC–Paks 17.00
REAC–Ferencváros 18.00 (Tv: Sport1)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik