A Baritól hazatérő Gosztonyi a Videotonnál folytatja

Vágólapra másolva!
2010.06.15. 15:25
null
Gosztonyi a Videoton játékosa lett (Fotó: www.vidi.hu)
A Videoton a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az MTK támadója, a tavaszt az olasz élvonalbeli Barinál kölcsönben töltő Gosztonyi András a fehérvári klubban folytatja pályafutását.

Gosztonyi Andrást, az MTK Budapest futballistáját még februárban vette kölcsön a Bari, amely a tavaszi idényben kétszer is (a Siena ellen 3–2-re elveszített találkozó 77. percében, valamint a Juventustól elszenvedett 3–0-s vereség alkalmával a meccs 71. percében) pályára küldte az egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző magyar fiatalt.

A kölcsönadás ideje az idény befejeztével lejárt, és a bajnokságban tizedikként végző olasz klub nem kívánt élni opciós jogával.

Korábban már lehetett arról hallani, hogy a Videoton szívesen elcsábítaná az MTK tehetségét, és a mai napon hivatalosan is bejelentették, hogy a felek megegyeztek egymással, így Gosztonyi a fehérváriaknál folytatja pályafutását.

A 19 éves játékos három évre szóló szerződést kötött a Videotonnal, és Mezey György vezetőedző elmondása szerint elsősorban Farkas II Balázst kell majd pótolnia.

Nem Gosztonyi az első MTK-játékos, akit a Videoton leigazolt a mostani átigazolási szezonban: ahogy arról már beszámoltunk, Hidvégi Sándor két évre kötelezte el magát a fehérvári klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik