A fiatal győri játékosok a visszavágó után is ünnepelni szeretnének
Fotó: Meggyesi Bálint
A fiatal győri játékosok a visszavágó után is ünnepelni szeretnének

Az előnyben lévő csapat vezetőedzője óvatosságra inti csapatát, mivel a Debrecen nem játszik a hétvégén bajnoki mérkőzést a Sopron visszalépése miatt. Egervári Sándor úgy véli, az ellenfél nem fogja tartalékolni erejét, és mindent meg fog tenni a hátrány leküzdéséért.

„DVSC hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést a Soproni Ligában, így elképzelhető, hogy a hazaiak erősebb csapattal lépnek ellenünk pályára, mint Győrben” – mondta a Győr mestere a klub hivatalos honlapján.

Ezzel szemben Herczeg András ezúttal is főleg fiatal labdarúgóinak ad lehetőséget a döntő állásának megfordítására. A védelembe azonban visszatér a rutinos Bernáth Csaba, aki sérülése miatt sokáig nem állt a klubmenedzser rendelkezésére.

„Remélem, egyszer a Ligakupa is rangos esemény lesz, számunkra mindenesetre már most az, ezt bizonyítja, hogy eljutottunk a döntőbe, s ha már itt vagyunk, szeretnénk legyűrni a Győrt, hogy megmérkőzhessünk az őszi győztes fehérváriakkal” – mondta a Nemzeti Sportnak Bernáth.

A párosítás győztese a Fehérvárral csap össze a Ligakupa nagydöntőjében, hasonlóan oda-vissza vágós rendszerben. A végső finálé első meccse május 14-én, a visszavágó egy héttel később lesz, amelynek a győztese indulhat az Intertotó-kupában.

A várható kezdőcsapatokról itt tájékozódhatnak.