Heffler Tibor 16 méteres lövésével szerezte meg a vezetést a Paks, a tizennegyedik percben. Azonban az első félidő derekán Molnár Zoltán szabálytalankodott a tizenhatoson belül, amiért Iványi játékvezető tizenegyest ítélt. Fülöp Zoltán ekkor magabiztosan gurította a labdát a kapu jobb oldalába.

Nem sokat kellett várni arra, hogy az Atomváros csapata újra megszerezze a vezetést, ugyanis a huszonnyolcadik percben Báló Tamás beadását Kiss Tamás fejelte a kapu bal oldalába.

A fordulás után egy a védőkről kipattanó labdát Kozmor Ákos kapásból, 15 méterről lőtt a kapu jobb oldalába, ezzel egyenlített a Siófok, a hajrában pedig öt perc alatt Csopaki István két találatával a három pontot is begyűjtötte a Balaton-parti együttes.

LIGAKUPA, D-CSOPORT, 3. FORDULÓ

BFC SIÓFOK - PAKSI FC 4–2 (1–2)
Székesfehérvár, 50 néző. V: Iványi Z. (Szpisják, Medovarszki J.)
SIÓFOK: Hegedűs L. – Ambrus, Tusori, Forgács, László A. – Homonyik, Eugene, Nagy L., Köntös (Csopaki, 57.) – Fülöp, Kozmor (Horváth B., 88.). Edző: Hagymási Zoltán
PAKS: Pokorni – Molnár Z., Éger, Salamon, Szabó J. – Heffler, Böjte, Balaskó (Buzás, a szünetben), Báló (Zováth, 67.) – Kiss T., Vári (Csehi T., a szünetben). Vezetőedző: Gellei Imre
Gólszerző: Heffler (0–1) a 14., Fülöp (11-esből, 1–1) a 24., Kiss T. (1–2) a 28., Kozmor (2–2) a 68., Csopaki (3–2) a 77., Csopaki (4–2) a 82. percben.
Jó: Forgács., Homonyik, Eugene, Csopaki, ill. Éger, Heffler, Kiss T.
MESTERMÉRLEG
Hagymási Zoltán: – Kétszer is sikerült egyenlítenünk a hajrában pedig jó játékkal, eredményes helyzetkihasználással sikerült megfordítaniunk a mérkőzést.
Gellei Imre: – Maradt a sok gólos, gólgazdag mérkőzés, a kupameccsre, de ezúttal siófoki győzelemmel.