Oláh Lóránt, ahogy az elmúlt években, úgy az idén is meggondolta magát: nem vált csapatot, inkább Kaposváron marad
Szabó Miklós
Oláh Lóránt, ahogy az elmúlt években, úgy az idén is meggondolta magát: nem vált csapatot, inkább Kaposváron marad

A 28 éves, vajdasági születésű csatár neve már a magyar válogatatott keret összeállításánál is többször felmerült, meghívására azonban ezidáig még nem került sor.

Oláh a 2004-05-ös szezonban az újonc kaposváriak bent maradásának egyik záloga volt, ám azt követően jóideig adós maradt a gólerős játékkal. Idén tavasszal azonban megint elkapta azt a bizonyos fonalat, a bajnokságban végól 12 gólig jutott. Győrben a gólkirály Bajzát Péterrel párban akár ideális támadóalakzatot is alkothattak volna.

Oláh azonban hiába folytatott tárgyalásokat a győriekkel, végül arra az elhatározásra jutott, hogy Kaposváron marad, ahol további két évvel hosszabbította meg szerződését. A támadót a Vasas és az Újpest is szívesen szerződtette volna, de a győriek kitartóbbak voltak a fővárosiaknál, igaz, mindhiába.

Nem Oláh volt az egyetlen, aki hosszabbított a szezonban hetedik helyen záró Kaposvárral: Petrók Viktor és Maróti Béla további egy-egy évet írt alá, míg előrehaladott tárgyalásban állnak a hosszabbításról Kovácsevics Róberttel és Pintér Attilával.

Visszatérve a győriekre. A Rába-parti zöld-fehér csapat az új edző, Egervári Sándor irányításával hétfőn megkezdte a felkészülést. A klub hivatalos honlapja beszámolt arról, hogy az első edzésen próbajátékon vett részt és az egymás közti játék során irányítóként szerepelt a 23 éves szerb Nemanja Obric, a Crvena zvezda középpályása.