Beránek mester még egy belső védőt, védekező középpályást és csatárt is szívesen a keretében tudna
Szabó Miklós
Beránek mester még egy belső védőt, védekező középpályást és csatárt is szívesen a keretében tudna

A hétfői találkozóra már reggel sor került, a keret tagjai - köztük két új ember, a már leigazolt, volt MTK-s középpályás, Czvitkovics Péter, illetve a még kérdőjeles, ex-tatabányai támadó, Dorge Kouemaha - nyolc óra után folyamatosan érkeztek az Oláh Gábor utcai sporttelepre, ahol először dr. Varga Lehelnél tették tiszteletüket.

Az orvosnál megejtették a szokásos rutinvizsgálatot, majd Balmazújvárosba indultak, ahol az elkövetkezendő héten készülnek.

Igazoltan nem volt ott a találkán és nem tartott a csapattal három olyan játékos, akik válogatottbeli kötelezettségük miatt a társaknál később kezdhették meg pihenőjüket.


A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN HELYSZÍNI RIPORTUNKAT OLVASHATJÁK A DEBRECENI IDÉNYKEZDETRŐL!
Ilyen hiányzó az NS-osztályzatok alapján a szezon legjobbjának bizonyuló Dzsudzsák Balázs, a Sopronból érkező középpályás, Demjén Gábor, illetve a macedón válogatottban Izrael ellen gólt is szerző Aco Sztojkov. Míg a gaboni válogatottba meghívott Thierry Issiémou egy napos késéssel követi társait.

A tavaszt nagy részét sérülése miatt kihagyó Sándor Tamás egyelőre rehabilitációs edzéseken vesz részt, és csak csütörtökön csatlakozik a kerethez. A tavasszal a Honvédban kölcsönjátékosként szereplő Igor Bogdanovics jövője egyelőre bizonytalan, egy dolog azonban biztos: nem a Lokiban kezdte meg a felkészülést.

Beránek mester az erősítésekkel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy Kouemaha fizikumára, Czvitkovics technikai tudására és Demjén lendületére lehet alapozniuk, ugyanakkor az érkezők sora velük nem zárult le: egy belső védőre, egy védekező-középpályásra és egy csatárra még szükségük lenne, hogy komplett kerettel várják a reményeik szerint többfrontos helyállást kívánó szezont.

Fiatal próbajátékosokat is tesztel a héten a bajnokcsapat: a korosztályos válogatott, 18 éves támadó, Faggyas Milán és a 20 esztendős kapus, Verpecz István Diósgyőrből utazhatott Debrecen érintésével Balmazújvárosba.