20. FORDULÓ

SOPRON-GYŐR 0-1 (0-0)


Helyszín: Sopron
Nézőszám: 3594
Játékvezető: Arany T.
Asszisztensek: Tompos Z., Takács G.
SOPRON GYŐR
12 Takács T. 11 Sztevanovics
21 Rus 28 Kiss Zs.
4 Radu 32 Stark
33 Sifter 20 Nyári
24 Dragomir 6 Varga R.
7 Horváth A. 13 Pákolicz
5 Ibric 5 Bank
31 Dancs 9 Müller
20 Magasföldi 15 Rozsi
8 Feczesin 19 Bajzát
9 Cigan 8 Brnovics
Vezetőedző: Vezetőedző:
Csertői Aurél Klement István
Gólszerző(k): Bajzát (82.)
Csere: Dancs h. Demjén (63.), Ibric h. Ankamah (75.), Müller h. Dudás (78.), Magasföldi h. Sira (82.), Pákolicz h. Szabó Zs. (84.), Bajzát h. Gál (90+2.)

Bajzát Péter megerősítette helyét a göllövőlista élén
Bajzát Péter megerősítette helyét a göllövőlista élén
Megyei rangadóra került sor Sopronban, a hazaiak a Győrt fogadták. Csertői Aurél a legjobb csapatát küldhette pályára, a másik oldalon több hiányzó is volt: az előző meccsen piros lapot kapott Tokody Tibor és Kovács Zoltán, míg Jäkl Antal „besárgult”, rajtuk kívül Mátyus János, Vincze Ottó és Böőr Zoltán nem állhatott Klement István rendelkezésére.

Bár Pákolicz lövésével indult a meccs, a Sopron mezőnyfölényt harcolt ki az első félidőben. Igaz, ez komoly helyzetekben nem mutatkozott meg, mindkét csapat sok hibával, kissé idegesen játszott.

A félidő végéig ez nem is változott, egyik csapat sem érdemelt vezetést.

Aktívan kezdte a második játékrészt a Sopron, ám Magasföldi és Cigan lövése sem találta el a kaput. A másik oldalon Brnovics próbálkozott, de Takácsnak nem kellett védenie.

A 82. percben a góllövőlista vezetője, Bajzát Péter gondolt egyet, és 20 méterről hatalmas lövést küldött kapura. Takács nem tudta védeni a labdát, amely a felső sarokban kötött ki.

A győriek megtartották előnyüket, s megnyerték a gyenge színvonalú megyei rangadót. A vendégek egyetlen komoly helyzetüket váltották gólra.