Sportrádió: Olyan problémáik voltak, amiket az óvodás gyermekeimnél tapasztaltam – Gulyás Róbert

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.31. 07:29
null
Az „Óriás”, Gulyás Róbert (18) ma már szakosztályelnökként segíti a paksi Atomerőmű SE-t (Fotó: Fuszek Gábor)
Még az utolsó mérkőzés utolsó perceiben sem volt biztos, hogy marad az NB I A-csoportjában az Atomerőmű SE négyszeres magyar bajnok és kupagyőztes férfi kosárlabdacsapata, de az Óriás becenévre hallgató 214 centiméter magas szakosztály-elnök, Gulyás Róbert ismeri az okokat. Erről beszélgetett a Sportrádió Hazafutás című műsorában Balogh Balázzsal.

Gulyás Róbertet megdöbbentette a paksiak teljesítménye, úgy véli, a játékosok mintha nem szeretnének kosárlabdázni, s nem tudta elképzelni, hogy motivációs problémákkal kell küzdeniük.

„Többször mondtam: olyan, mintha óvodába mennék, mert olyan problémáik voltak, amiket az óvodás gyermekeimnél tapasztaltam utoljára. A kosárlabdát nem élvezték, ami megdöbbentő, mert kiemelt helyzetben vannak, hiszen abból élhetnek, amit elvileg szeretnek” – fejtette ki Gulyás Róbert, aki beszélt a légiósok magyarországi szerepvállalásáról, a következő idény várakozásairól, a bajnokság várható színvonaláról, a paksiak céljairól, a szintén az ASE-nél kosárlabdázó fiáról, az új igazolásokról is, valamint felidézte az 1999-es franciaországi Európa-bajnokságot és török és ukrán bajnoki címét is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik