Férfi kosár NB I: az Albától igazolt centert a Kaposvár

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.06.18. 11:58
null
Csorvási Milán korábbi edzőjével dolgozhat együtt Kaposváron (Fotó: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap)
A Kaposvári KK hivatalos honlapján bejelentette: szerződtette az Alba Fehérvár centerét, Csorvási Milánt. A válogatott játékos két idényre szóló megállapodást kötött a klubbal.

 

A Kaposvár azután szerződtette a székesfehérváriaktól a kosárlabdázót, hogy Zalaegerszegre igazolt a somogyi együttes centere, Révész Ádám. A 208 cm magas, 115 kg-os Csorvási Milán középiskolásként az Egyesült Államokban is játszhatott, majd Magyarországon előző klubján kívül Kecskeméten, Sopronban, Szegeden és Körmenden fordult még meg.

„Csorvási Milán jó kosárlabdázó. Korábban egy rövid ideig már dolgoztunk együtt Szegeden. Akkor Milán még fiatal játékos volt, de lehetett látni, hogy van benne potenciál. Mindig jó csapatokban szerepelt eddigi pályafutása során. A legutóbbi idénye nem úgy sikerült, mint ahogy előzetesen várta, és több játéklehetőséget is szeretne" – nyilatkozta a klub honlapjának a csapat vezetőedzője, Nikola Lazics, aki hozzátette: szerinte megvan a játékosban az az energia, amire szüksége van az együttesnek center pozícióban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik