Férfi kosár: Ivkovics aláírta a hosszabbítást, váratlanul feltűnt Hanga

F. Z.F. Z.
Vágólapra másolva!
2020.08.04. 11:40
null
Ivkovics aláírta az új szerződését (Fotó: Török Attila)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott a héten Kecskeméten tart edzőtábort, a keddi, sajtónyilvános tréning előtt pedig Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány és Szalay Ferenc, a szövetség elnöke aláírták a szakember szerződéshosszabbítását.

Mint ismert, Ivkovics 2013 februárjában lett a férfiválogatott kapitánya, a vezetésével 2017-ben kijutottunk az Eb-re. Az idei év elején azonban leült a Kaposvár kispadjára, amire az MKOSZ szerint nem lett volna lehetősége. Az 54 éves szakember ezért lemondott, a szövetség viszont a felmondási ideje alatt is számított a munkájára.

Július 17-én jött a hír, hogy megállapodtak vele a folytatásról, az új szerződés aláírására most került sor, melynek értelmében a jövő szeptemberről 2022-re halasztott Európa-bajnokság végéig biztosan marad a válogatott élén.

Az edzésen feltűnt a Barcelonában szereplő Hanga Ádám, aki klubkötelezettségei miatt idény közben nem tud a válogatottal lenni, két napot most a kerettel gyakorol.

A magyar válogatott Ausztriával, Ukrajnával és Szlovéniával szerepel egy Eb-selejtezős csoportban, két forduló után hibátlanul állunk, a program szerint novemberben az osztrákokhoz és a szlovénokhoz utazunk.

Hanga szakszervezetben harcol Európa válogatott játékosaiért

A VÁLOGATOTT JELENLEGI KERETE
Eilingsfeld János, Szabó Zsolt, Vojvoda Dávid, Perl Zolán, Váradi Benedek, Benke Szilárd, Horti Bálint, Pongó Marcell, Ferencz Csaba, Somogyi Ádám, Fazekas Máté, Karahodzsics Kemál, Hanga Ádám, Golomán György

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik