Férfi kosár: fél évre kidőlt a Pécs légiósa, új center kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.08. 10:36
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő PVSK amerikai centere, Garrett Green vállát műteni kell, így féléves kihagyás vár rá.

„Garrett Green vállát műteni kell, az orvosok nagyjából féléves kieséssel számolnak – idézi a bama.hu Bán Gábort, a csapatot működtető kft. vezetőjét. – Mi természetesen nem tudunk addig várni, így gyorsan új játékost kell szereznünk. Már keressük a megfelelő centereket, de minden valószínűség szerint a most szombati, Paks elleni mérkőzésen még nem fog csatlakozni hozzánk senki. Én személy szerint nagyon bízom abban, hogy jövő héten már érkezik egy új kosaras, aki gyorsan bevethető is lesz. Az anyagi lehetőségeink azonban behatároltak, azaz most az a cél, hogy a költségvetésünkbe még beleférő, de ugyanakkor ponterős légióst találjunk.”
bama.hu Bán Gábort, a csapatot működtető kft. vezetőjét. – Mi természetesen nem tudunk addig várni, így gyorsan új játékost kell szereznünk. Már keressük a megfelelő centereket, de minden valószínűség szerint a most szombati, Paks elleni mérkőzésen még nem fog csatlakozni hozzánk senki. Én személy szerint nagyon bízom abban, hogy jövő héten már érkezik egy új kosaras, aki gyorsan bevethető is lesz. Az anyagi lehetőségeink azonban behatároltak, azaz most az a cél, hogy a költségvetésünkbe még beleférő, de ugyanakkor ponterős légióst találjunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik