Férfi kosár Ek: harcra kész az Olajbányász

FAZEKAS ZOLTÁN (VARSÓ)FAZEKAS ZOLTÁN (VARSÓ)
Vágólapra másolva!
2021.10.20. 15:26
null
A szolnokiak a délelőtti tréningen főleg a taktikai elemeket gyakorolták Varsóban (a szerző felvételete)
A sorozatban szintén hibátlan lengyel Legia Warszawa ellen folytatja szereplését szerda este a Szolnok a FIBA Európa-kupában.

 

Szerda este a Legia Warszawa vendége lesz a Szolnoki Olajbányász a FIBA Európa-kupában, amelyben egy újabb győzelemmel nagy lépést tehet a legutóbbi magyar bajnoki ezüstérmes a továbbjutás felé. A szlovén Gasper Potocnik vezetőedző legénysége egy hete a Tiszaligeti Sportcsarnokban bravúros második félidőt követően 81-64-re verte a portugál Portót, a csoport favoritját, így aligha kell megijednie a szerdai riválistól, amely négy győzelem mellett kétszer is kikapott már a lengyel élvonalban, s amely az első játéknapon a romániai Nagyváradot verte meg idegenben tíz ponttal.

A Varsóba kedden érkező és este kemény, pörgős edzést tartó szolnoki együttes szerda délelőtt is elbuszozott a belvárosi szállodától mintegy 25 percre található sportcsarnokba, a meccs helyszínére, ahol egyórás, taktikai jellegű tréninget tartott. A teljes kerettel (csak a szeptemberben bokasérülést szenvedő dominikai Gelvis Solano nincs a csapattal) gárda bizakodó hangulatban készül az esti összecsapásra, amelyen a győztes lépéselőnybe kerül másik három riválisával szemben.

KOSÁRLABDA
FIBA EURÓPA-KUPA, H-CSOPORT, 2. FORDULÓ
SZERDA

19.00: Legia Warszawa (lengyel)−SZOLNOKI OLAJBÁNYÁSZ
21.30: FC Porto (portugál)−CSM CSU Oradea (romániai)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik