Videó: felrobbant a palánk a magyar kéziválogatott meccse előtt

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.11.28. 19:41
Mint beszámoltunk róla, a magyar női kézilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 28–27-re legyőzte a szintén a decemberi Európa-bajnokságra készülő Svédországot. A mérkőzés egy pillanatra sem volt unalmas, sőt, már a bemelegítésnél is akadt izgalom.

A kosárpalánk üvege ugyanis egyszerűen felrobbant a meccs kezdete előtt. A kezdést egy kicsit csúsztatni kellett, de szerencsére senki nem sérült meg.

A lefújás után Szikora Melinda a svéd köztelevíziónak nyilatkozott a mérkőzés előtti esetről. A Siófok játékosa elmondta, nagy szerencséje volt, mert a kapustársa még a labdaszedéssel foglalkozott, addig ő kisétált a kapuból.

„Tulajdonképpen megmentette az életemet, mert ha nem bíbelődik a labdákkal, akkor ott lettem volna a palánk alatt, és valószínűleg rám esik – nyilatkozta Szikora. Hozzátette, sokkot kapott, nem is tudott reagálni a szituációra. – A többiek odajöttek, kérdezték, hogy jól vagyok-e, de ledermedtem, meg sem tudtam mozdulni. Most volt a születésnapom nemrég, de a mai napot is bevésem a naptárba, mert úgy érzem, újjászülettem.”

Szikora a történtek ellenére végigvédte az első félidőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik