Sesumot „újra” szerződtette a Löwen

DONÁT TAMÁSDONÁT TAMÁS
Vágólapra másolva!
2010.09.21. 15:44
null
Bielecki, Sesum és Stefánsson mostantól közös célért küzdhet (Fotó: Czerkl Gábor)
A BL-nevezések lezárása előtt néhány órával megegyezett az MKB Veszprém kézilabdacsapata és az RN Löwen, hogy Zsarko Sesum, a magyar bajnokcsapat irányító-átlövője keddtől a német együttest erősíti.

A hosszas tárgyalások után a Löwen gyors döntésének legfőbb oka, hogy a múlt héten megsérült válogatott jobbátlövője, Michael Müller, akinek a térde legalább fél évig orvosi kezelésre, pihentetésre és gyógytornára szorul.

Az eset pikantériája, hogy a Müller helyére kerülő szerb válogatott Sesum júniusban már aláírta eredetileg a jövő nyártól érvényes hároméves szerződését. Emiatt a Veszprém keretében Mocsai Lajos edző már nem is vette számításba. A klub vezetői pedig három és fél hónapja tárgyaltak a kölcsönadásáról erre az évadra (több külföldi egyesület is szóba került, de a Löwen ajánlata sosem került le a napirendről).

A veszprémiek szerint az a legfontosabb, hogy végre nyugvópontra jutott a Sesum-ügy, s elfogadható megoldás született a játékos, valamint mindkét klub szempontjából (a kivásárlási árát nem hozták nyilvánosságra).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik